снимка БулфотоАлфа тв съди Виваком за цензура. Над 1 328 790

...
снимка БулфотоАлфа тв съди Виваком за цензура. Над 1 328 790
Коментари Харесай

Телевизията на Волен Сидеров съди Виваком за цензура за 1,3 млн. лв.

снимка Булфото

Алфа тв съди Виваком за цензура. Над 1 328 790 софиянци останаха без сигнал след заповед на Борисов и Доган, оповестиха от пресцентъра на АТАКА, съобщи.

Ето какво пишат от партийната централа:

" НУРТС България нелегално спря сигнала на телевизия АЛФА на територията на София и региона. Телевизия АЛФА завежда правосъден иск против НУТРС България, 100% благосъстоятелност на БТК ЕАД – Виваком.

Драстично са нарушени конституционните права на феновете. Спрян е достъпът на над 1.3 милиона български жители до ефира на телевизия АЛФА. Според Закона за радиото и малкия екран не се позволява цензурирането на медийни услуги под каквато и да било форма, в това число икономическа. Доставчиците на медийни услуги, като Виваком, са задължени да подсигуряват правото на информация и правовото на свободно изложение на мнение. В тази връзка телевизия АЛФА заведе правосъден иск против Виваком, възлизащ на 1 лев за всеки гражданин на София. Исковата рекламация на телевизия АЛФА ще бъде на обща стойност 1 328 790 лв.. "

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР